Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

#sundhverdag : 60 nemme opskrifter : indkøbsliste til 3 uger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

161 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. nov. 2015

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 24. nov. 2015

Kogebog for travle mennesker, der gerne vil lave nem og sund, slankevenlig hverdagsmad uden madspild. Med ugeplan og indkøbslister.

Vægtkonsulenterne sætter denne gang fokus på at minimere madspild, når der skal laves nem mad i den travle hverdag. Opskrifterne dækker dagens måltider og mellemmåltider, som sædvanlig med brug af mange grønsager. Proteinbehovet dækkes med kød, fisk, bælgfrugter og mælkeprodukter som fx skyr. Hver opskrift fylder en side plus et helsides farvefoto. Tips til variationer, udnyttelse af rester eller ekstra tilbehør til dem, der ikke skal tabe sig, findes under opskriften. Indledning med gode råd, 3 ugers madplan i skemaform forrest. Til sidst 3 ugers indkøbslister, register og flere tips til at undgå madspild.

Vellykket kogebog med aktuelt fokus på madspild, centreret om sunde råvarer og spændende sammensætninger. At det også er en slankebog, fremgår egentlig kun af udgivernavnet.

Den store salatbogMad med omtanke


og Mad med omtanke har også fokus på madspild via udnyttelse af rester og hvad køleskabet i forvejen rummer. Til forskel fra Vægtkonsulenternes øvrige indeholder denne bog ikke oversigt over retternes næringsindhold og slanketemaet er nærmest indforstået, men nævnes dog i indledning og på bagsidenDen store salatbog og har også fokus på madspild via udnyttelse af rester og hvad køleskabet i forvejen rummer. Til forskel fra Vægtkonsulenternes øvrige indeholder denne bog ikke oversigt over retternes næringsindhold og slanketemaet er nærmest indforstået, men nævnes dog i indledning og på bagsiden.Informationer og udgaver

2015

Bog

Elizabeth Nebelong

Vægtkonsulenterne, 1. udgave