Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

- så lover jeg at elske dig : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

312 sider

Udgivet

2009

Ophav

Luis Leante(forfatter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Da den 44-årige spanske læge Montse Cambra ved et tilfælde finder ud af, at hendes ungdoms elskede måske lever i Sahara, drager hun til Afrika for at finde ham. I ørkenen, i en fremmed kultur og på kanten af døden oplever hun, hvad hendes liv virkelig drejer sig om


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj. 2009

af

af

Sanne Caft

d. 18. maj. 2009

Spansk gedigen og kvalitetsmæssig god underholdningsroman til læsere af romaner med udsyn og blik for fremmede kulturer.

Heden er intens, og kærligheden vedvarende i denne roman om en kvinde, der finder et billede af sin ungdoms elskede, som hun troede var død. Hun sætter sig for at finde ud af, hvad der virkelig skete dengang. Hun rejser til det forhenværende Spansk Vestsahara, det nuværende Algier og mødet med en fremmed kultur, religion og folkeslag ændrer hende for evigt. Omslaget viser en nedgående sol med silhuetten af en mand og en kamel, og det røde, mørke billede stemmer godt overens med stemningen i romanen.

Det er forfatterens første roman på dansk. Denne prisvindende roman fra 2007 blev hans store gennembrud. Den er oversat til stilsikkert dansk af Rigmor Kappel Schmidt. Sproget er tæt vævet sammen med arabiske udtryk, hvilket giver bogen en særlig eksotisk stemning. Forrest en ordliste over de vigtigste gloser.

Prisvindende roman om en kvinde, der forsøger at finde sin ungdoms elskede i Nordafrika. I et smukt sprog med eksotiske arabiske ord iblandet fortælles om kærlighed, overlevelse og liv i ørkenen og flygtningelejrene mellem Saharas indbyggere og spanierne i Nordafrika. Forfatterens første roman på dansk.


litteratursiden.dk

d. 31. mar. 2010

af

af

Birgit Kringelbach

d. 31. mar. 2010

På sporet af fortiden med uventede konsekvenser for nutiden Medrivende roman for elskere af kvalitetsunderholdning med hjerte og smerte og med udsyn til den store verden og andre kulturer. Forfattere...


Weekendavisen

d. 10. jul. 2009

af

af

Louise Windfeld-Høeberg

d. 10. jul. 2009


Kristeligt dagblad

d. 23. jun. 2009

af

af

Maria Sjøqvist

d. 23. jun. 2009


Politiken

d. 29. apr. 2009

af

af

May Schack

d. 29. apr. 2009Informationer og udgaver

2009

Bog

Luis Leante

People's Press, 1. udgave

2012

Lydbog (net)

indlæser: Karen Abrahamsen

People'sPress

2010

Lydbog (net)

indlæser: Karen Abrahamsen

Nota

2009

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Karen Abrahamsen

Biblioteksmedier

2009

Lydbog (cd)

indlæser: Karen Abrahamsen

Biblioteksmedier