Gå til indhold#bucketlist


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

211 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Zola har lavet en bucketlist med 31 udfordringer, der skal gøre hende mere interessant, sjov og spontan. Det bliver Zolas vildeste sommer på mere end én måde. Skøn romantisk YA til unge fra 14 år


Anmeldelser (2)


14. apr. 2021

Zola har lavet en bucketlist med 31 udfordringer, der skal gøre hende mere interessant, sjov og spontan. Det bliver Zolas vildeste sommer på mere end én måde. Skøn romantisk YA til unge fra 14 år.

#Farv håret i en vild farve og #Kys en pige. Zola er lige blevet færdig med gymnasiet, og inden hun skal starte på universitet, beslutter hun sig for, at sommeren skal være den vildeste i hendes liv. Zola laver en bucketlist med 31 udfordringer, som hun uploader på Instagram. Zola vil bevise, at hun er alt andet end kedelig og seriøs, og det bliver da også den vildeste og mest romantiske sommer i Zolas liv. Der er dog en hel del, der går op for Zola undervejs. Kapitlerne er inddelt efter de 31 udfordringer og med Zolas opslag på instagram. Saynab Farah Dahir, der tidligere har bidraget til Før vi forsvinder


, debuterer med denne YA-roman#Farv håret i en vild farve og #Kys en pige. Zola er lige blevet færdig med gymnasiet, og inden hun skal starte på universitet, beslutter hun sig for, at sommeren skal være den vildeste i hendes liv. Zola laver en bucketlist med 31 udfordringer, som hun uploader på Instagram. Zola vil bevise, at hun er alt andet end kedelig og seriøs, og det bliver da også den vildeste og mest romantiske sommer i Zolas liv. Der er dog en hel del, der går op for Zola undervejs. Kapitlerne er inddelt efter de 31 udfordringer og med Zolas opslag på instagram. Saynab Farah Dahir, der tidligere har bidraget til Før vi forsvinder, debuterer med denne YA-roman.

Skøn og velskrevet YA, der først og fremmest emmer af sommer og romantik, men som samtidig på en fin og subtil måde berører mere alvorlige emner som venskab, identitet og kærlighed og som, når alt kommer til alt, handler om at finde sig selv. Plottet, der tager form af de 31 udfordringer, er godt, og sammen med flowet og de visuelle Instagram-opslag har forfatteren skabt lidt af en romantisk page-turner.

Andre YA-romaer, der minder om denne, er fx Anna og det franske kys


Hvis bare du var min


Åndeløs


, Hvis bare du var min og ÅndeløsAndre YA-romaer, der minder om denne, er fx Anna og det franske kys, og ÅndeløsAndre YA-romaer, der minder om denne, er fx Anna og det franske kys, Hvis bare du var min og Andre YA-romaer, der minder om denne, er fx Anna og det franske kys, Hvis bare du var min og Åndeløs.

Lektørudtalelse

Af

Marion Tirsgaard

Politiken

Af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 5. jun. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021